Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CHP milletvekili Akova destek için Erdek'te

CHP milletvekili Akova destek için Erdek

CHP Balıkesir Milletvekili Avukat Ayşe Nedret Akova, 7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekili aday adaylığı hakkında bilgilendirmek için CHP Erdek İlçe Örgütünü ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Avukat Ayşe Nedret Akova, 7 Haziran’da yapılacak 25. dönem milletvekili aday adaylığı hakkında bilgilendirmek için CHP Erdek İlçe Örgütünü ziyaret etti.
Parti binasında bir araya geldiği partililerine TBMM yasama ve denetleme faaliyetleri hakkında bilgi veren Akova, Balıkesir`in sorunlarını mecliste en fazla dile getiren milletvekili olduğunu söyledi. Akova, Mecliste üyesi olduğu komisyonlarda toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik gerceklestirdigi bölge toplantıları, kadınların kamu karar alma mekanizmalarında görev almaları için verdiği mücadeleyi ve kadına karşı şiddeti önlemek için yaptığı çalışmaları anlattı.
Balıkesir-Çanakkale 1/100000 ölçekli çevre düzeni planı konusunda da görüşlerini bildiren Milletvekili Akova, planın STK`lar CHP`li belediyeler ve milletvekillerinin çabalarıyla bir ölçüde durdurulduğunu, ancak planda yapılan revizyonların yeterli olmadığını, bölgenin halen tehdit altında olduğunu ve bu konuyla ilgili mücadelenin sonuna kadar takipçisi olacağını sözlerine ekledi.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli